Monday, April 03, 2006

Revolution images are a kind of pop art


Χαιρετώ σύντροφοι αγωνιστές..

Η επανάσταση, είναι κοντά μας και ο Ερνέστο μας κοιτάει απο μια γωνία ή απο το σκατό μέρος που τον εκτέλεσαν οι ύπουλοι. Μπορεί να μας κοιτάει και απο τους αναπτήρες καθώς ανάβω(ετε) τα lucky strike μου και αγκαλιάζουμε το καυτό κορμί του καπιταλισμού κάθε βράδυ. Ξεχνώ όμως να συστηθώ, πάντοτε κάνω αυτό το λάθος και μιλάω απρόσωπα. Με λένε Θανάση λοιπόν και είμαι γειω. Μου αρέσει να φοράω τον Τσε.. ή και τον Μαο ενίοτε. Δεν με χαλάει τίποτα ρε σεις. Though Che is better than Mao..

Ποπ αρτ παπαριά.. το είδατε και στο αλλο θέμα..

A style of art which seeks its inspiration from commercial art and items of mass culture (such as comic strips, popular foods and brand name packaging). Pop art was first developed in New York City in the 1950's and soon became the dominant avant-garde art form in the United States.

Πρέπει να το σκεφτείς.. είναι εμπόριο η επανάσταση. Είναι το ίδιο το σύστημα που χρησιμοποιεί τα σύμβολα για να βγάλει λεφτά κι απο αυτά. Όπου να ναι θα κάνουν εμπόριο και το άγνωστο αντάρτικο στο Νεπαλ.. αχ μνήμες απο το φόρουμ.. Σεξ και επανάσταση. Γαμιέται ο Τσε.. ΕΜΠΟΡΙΟ ΡΕ.

Αρλούμπες

Πνιγείτε στον νεροχύτη σας.. φακ οφ

1 comment:

Anonymous said...

Χαχα, ωραίος.
Αν είναι έτσι και οι υπόλοιπες αναρτήσεις από τα μικράτα σου, θα έχει ενδιαφέρον.